Pregled izdelka

Ave Piščančji Hot Dog
brez ovoja
Panvita
JANG

26.8.2019 ob 21:50

SESTAVINE

mehansko izkoščeno piščančje meso 60%, voda, piščančje kožice, sol, krompirjev škrob, arome, stabilizatorji (difosfati, guar gumi, predelana morska alga euchema, karboksimetil celuloza), prehranske vlaknine (grah), rastlinska vlakna (bambus), dekstroza, začimbe, HVP (hidrolizirani rastlinski proteini koruzni, repični) antioksidant (natrijev askorbat), ekstrakti začimb, konzervans (natrijev nitrit), barvilo (karminska kislina)
OPOMBE
Podatki v tabeli so informativne narave in se lahko vsak čas spremenijo, saj so pridobljeni na osnovi deklaracij izdelkov. Prikazani podatki se ne nanašajo na kakovost samih izdelkov, temveč le na vsebnost dodatkov v izdelkih.

Podprite naš projekt

Projekt Ni nam vseeno je naše darilo vam. Ustvarjamo ga s srcem, v želji, da najdete koristne informacije, ki bi vam lahko pomagale, da (p)ostanete zdravi. Vsak doniran znesek bo porabljen za dober namen.
Doniraj
Vsa vsebina na spletni strani (razen slik) je pod licenco Creative Commons (CC BY 4.0). Prosto kopirajte, prilagajajte in razširjajte naprej.