Pregled izdelka

Piščančja hrenovka
s sirom
Perutnina Ptuj
MISAG

27.8.2019 ob 16:52

SESTAVINE

mehansko izkoščeno piščančje meso 72%, topljeni sir 10% (mleko, sirišče, sirarska kultura, utrjevalec kalcijev klorid, konzervans lizocim iz jajc), voda, emulgirne soli: polifosfati, natrijevi fosfati, piščančje kožice, sol, grahova vlakna, škrob, stabilizator: difosfat, antioksidant: askorbinska kislina, začimbe, ekstrakti začimb, konzervansa: natrijev nitrit, natrijev acetat
OPOMBE
Podatki v tabeli so informativne narave in se lahko vsak čas spremenijo, saj so pridobljeni na osnovi deklaracij izdelkov. Prikazani podatki se ne nanašajo na kakovost samih izdelkov, temveč le na vsebnost dodatkov v izdelkih.

Podprite naš projekt

Projekt Ni nam vseeno je naše darilo vam. Ustvarjamo ga s srcem, v želji, da najdete koristne informacije, ki bi vam lahko pomagale, da (p)ostanete zdravi. Vsak doniran znesek bo porabljen za dober namen.
Doniraj

Zaupajte nam svojo zgodbo!

Vam aditivi povzročajo probleme? Ste prepoznali povezavo med aditivi in vašimi simptomi? Pišite nam o svojih izkušnjah na info@ninamvseeno.org!

Vsa vsebina na spletni strani (razen slik) je pod licenco Creative Commons (CC BY 4.0). Prosto kopirajte, prilagajajte in razširjajte naprej.