Pregled izdelka

Crispo Praline
crispi čokoladne praline
Confetti Crispo
MARIJAV

17.12.2013 ob 9:21

SESTAVINE

Mlečna čokolada: sladkor, kakavovo maslo, polnomastno mleko v prahu, kakavova masa, sirotka, emulgator: sojin lecitin, aroma vanilija. Polnilo lešnikova krema: sladkor, hidrogenizirana rastlinska maščoba, sirotka v prahu, rastlinska maščoba, kakav v prahu, lešniki, delno posneto mleko, emulgator: sojin lecitin, aroma vanilije. Polnilo limonina krema: sladkor, hidrogenizirana rastlinska maščoba v prahu, posneto mleko, aroma: limona, rastlinske maščobe, sirotka, polnomastno mleko v prahu, emulgator: sojin lecitin, aroma vanilije. Polnilo kokosova krema: sladkor, hidrogenizirana rastlinska maščoba, sirotka v prahu, polnomastno mleko v prahu, aroma: kokos, rastlinska maščoba, sirotka, polnomastno mleko v prahu, emulgator: sojin lecitin, aroma vanilije. Polnilo smetana za kavo: sladkor, hidrogenizirana rastlinska maščoba, sirotka v prahu, polnomastno mleko v prahu, okus: kava, raslinska maščoba, polnomastno mleko v prahu, emulgator: sojin lecitin, aroma vanilije. Polnilo mlečna krema: sladkor, hidrogenizirana rastlinska maščoba, sirotka v prahu, polnomastno mleko v prahu. Polnilo hruška in skutina krema: sladkor, hidrogenizirana rastlinska maščoba, sirotka v prahu, polnomastno mleko v prahu, okus: hruška in skuta, rastlinska maščoba, emulgator: sojin lecitin, aroma vanilije
OPOMBE
Podatki v tabeli so informativne narave in se lahko vsak čas spremenijo, saj so pridobljeni na osnovi deklaracij izdelkov. Prikazani podatki se ne nanašajo na kakovost samih izdelkov, temveč le na vsebnost dodatkov v izdelkih.

Podprite naš projekt

Projekt Ni nam vseeno je naše darilo vam. Ustvarjamo ga s srcem, v želji, da najdete koristne informacije, ki bi vam lahko pomagale, da (p)ostanete zdravi. Vsak doniran znesek bo porabljen za dober namen.
Doniraj

Zaupajte nam svojo zgodbo!

Vam aditivi povzročajo probleme? Ste prepoznali povezavo med aditivi in vašimi simptomi? Pišite nam o svojih izkušnjah na info@ninamvseeno.org!

Vsa vsebina na spletni strani (razen slik) je pod licenco Creative Commons (CC BY 4.0). Prosto kopirajte, prilagajajte in razširjajte naprej.