Pregled izdelka

Feletti Le Preziose
čok. praline, mlečna čok., lešnik krema, žitarice
Feletti
MARIJAV

17.12.2013 ob 9:24

SESTAVINE

sladkor, rastlinska maščoba v polnilu v različnih razmerjih (kokosovo olje, olje palmovega jedrca, palmovo olje, sončnično olje, olje oljne ogrščice, olje iz bombaževih semen), kakavovo maslo, polno mleko v prahu, kakavova pasta, sirotka v prahu, žitarice (koruzna moka, riževa moka, pšenična moka, sladkor, manjmasten kakav v prahu, izvleček ječmenovega slada, sol), lešniki, manjmasten kakav v prahu, posneto mleko v prahu, emulgator: sojin lecitin, arome
OPOMBE
Podatki v tabeli so informativne narave in se lahko vsak čas spremenijo, saj so pridobljeni na osnovi deklaracij izdelkov. Prikazani podatki se ne nanašajo na kakovost samih izdelkov, temveč le na vsebnost dodatkov v izdelkih.

Podprite naš projekt

Projekt Ni nam vseeno je naše darilo vam. Ustvarjamo ga s srcem, v želji, da najdete koristne informacije, ki bi vam lahko pomagale, da (p)ostanete zdravi. Vsak doniran znesek bo porabljen za dober namen.
Doniraj

Zaupajte nam svojo zgodbo!

Vam aditivi povzročajo probleme? Ste prepoznali povezavo med aditivi in vašimi simptomi? Pišite nam o svojih izkušnjah na info@ninamvseeno.org!

Vsa vsebina na spletni strani (razen slik) je pod licenco Creative Commons (CC BY 4.0). Prosto kopirajte, prilagajajte in razširjajte naprej.