Pregled izdelka

Equador Les Horizons gourmanos
temna čok., nugat, polnilo iz pralineja
Equador
MARIJAV

17.12.2013 ob 9:27

SESTAVINE

Polnilo iz pralineja 55%: praline 28,6% (lešniki, sladkor), temna čokolada 11,3% (sladkor, kakavova masa, kakavovo maslo, mlečna maščoba brez vode, emulgator: sojin lecitin), sirotka v prahu, kakavovo maslo, nemasten kakav v prahu, repično olje, aroma. Obliv 45%: temna čokolada 41,4% (sladkor, kakavova masa, kakavovo maslo, mlečna maščoba brez vode, emulgator: sojin lecitin), nugat 3,6% (lešniki, sladkor)
OPOMBE
Podatki v tabeli so informativne narave in se lahko vsak čas spremenijo, saj so pridobljeni na osnovi deklaracij izdelkov. Prikazani podatki se ne nanašajo na kakovost samih izdelkov, temveč le na vsebnost dodatkov v izdelkih.

Podprite naš projekt

Projekt Ni nam vseeno je naše darilo vam. Ustvarjamo ga s srcem, v želji, da najdete koristne informacije, ki bi vam lahko pomagale, da (p)ostanete zdravi. Vsak doniran znesek bo porabljen za dober namen.
Doniraj

Zaupajte nam svojo zgodbo!

Vam aditivi povzročajo probleme? Ste prepoznali povezavo med aditivi in vašimi simptomi? Pišite nam o svojih izkušnjah na info@ninamvseeno.org!

Vsa vsebina na spletni strani (razen slik) je pod licenco Creative Commons (CC BY 4.0). Prosto kopirajte, prilagajajte in razširjajte naprej.