Pregled izdelka

Choceur Herz Pralinen
čokolada, jagodna krema
Hofer
MIŠAG

17.12.2013 ob 15:31

SESTAVINE

sladkor, kakavovo maslo, smetana v prahu, kakavova masa, polno mleko v prahu, rastlinska maščoba, lešniki (2%), posneto mleko v prahu, rastlinska maščoba, lešniki (2%), zgoščeno maslo, sladka sirotka v prahu, sojin lecitin: naravna aroma, lahko vsebuje lupinasto sadje, sol, gluten in jajca
OPOMBE
Podatki v tabeli so informativne narave in se lahko vsak čas spremenijo, saj so pridobljeni na osnovi deklaracij izdelkov. Prikazani podatki se ne nanašajo na kakovost samih izdelkov, temveč le na vsebnost dodatkov v izdelkih.

Podprite naš projekt

Projekt Ni nam vseeno je naše darilo vam. Ustvarjamo ga s srcem, v želji, da najdete koristne informacije, ki bi vam lahko pomagale, da (p)ostanete zdravi. Vsak doniran znesek bo porabljen za dober namen.
Doniraj

Zaupajte nam svojo zgodbo!

Vam aditivi povzročajo probleme? Ste prepoznali povezavo med aditivi in vašimi simptomi? Pišite nam o svojih izkušnjah na info@ninamvseeno.org!

Vsa vsebina na spletni strani (razen slik) je pod licenco Creative Commons (CC BY 4.0). Prosto kopirajte, prilagajajte in razširjajte naprej.