Pregled izdelka

Natur Aktiv Bio Hafer-Kekse
polnozrnato pecivo iz ovsenih kosmičev, mleč. čok.
Hofer
SOPHIAG

4.1.2014 ob 12:12

SESTAVINE

kakavovi deli: najmanj 31% v čokoladi, ovseni kosmiči* 30%, mlečna čokolada* 25%, sladkor*, kakavovo maslo*, polno mleko v prahu*, kakavova masa*, emulgator sojini lecitini, sladkor*, rastlinska maščoba*, pšenična polnozrnata moka*, sirup iz invertnega sladkorja*, sred. za vzhajanje: natrijev hidrogenkarbonat in amonijev hidrogenkarbonat, sol, sirup iz karameliziranega sladkorja*, naravna aroma vanilije*. *iz ekološke kontrolirane pridelave
OPOMBE
Podatki v tabeli so informativne narave in se lahko vsak čas spremenijo, saj so pridobljeni na osnovi deklaracij izdelkov. Prikazani podatki se ne nanašajo na kakovost samih izdelkov, temveč le na vsebnost dodatkov v izdelkih.

Podprite naš projekt

Projekt Ni nam vseeno je naše darilo vam. Ustvarjamo ga s srcem, v želji, da najdete koristne informacije, ki bi vam lahko pomagale, da (p)ostanete zdravi. Vsak doniran znesek bo porabljen za dober namen.
Doniraj
Vsa vsebina na spletni strani (razen slik) je pod licenco Creative Commons (CC BY 4.0). Prosto kopirajte, prilagajajte in razširjajte naprej.