Pregled izdelka

Vaflji
s čokoladno kremo in mlečno čokolado
Lidl
DAMJANK

10.3.2014 ob 10:36

SESTAVINE

rastlinska maščoba, grozdni sladkor, sladkor, pšenična moka, kakavova masa, laktoza, kakavovo maslo, kakav v prahu, pšenični škrob, moka krmnega volčjega boba, sol, cimet, polno mleko v prahu, jajce v prahu, emulgatorji: (sojin lecitin E322, ekstrakt ječmenovega slada, naravna aroma), sredstva za vzhajanje (natrijev hidrogenkarbonat ali natrijev bikarbonat-E500, sledovi arašidov, oreškov).
OPOMBE
Podatki v tabeli so informativne narave in se lahko vsak čas spremenijo, saj so pridobljeni na osnovi deklaracij izdelkov. Prikazani podatki se ne nanašajo na kakovost samih izdelkov, temveč le na vsebnost dodatkov v izdelkih.

Podprite naš projekt

Projekt Ni nam vseeno je naše darilo vam. Ustvarjamo ga s srcem, v želji, da najdete koristne informacije, ki bi vam lahko pomagale, da (p)ostanete zdravi. Vsak doniran znesek bo porabljen za dober namen.
Doniraj

Zaupajte nam svojo zgodbo!

Vam aditivi povzročajo probleme? Ste prepoznali povezavo med aditivi in vašimi simptomi? Pišite nam o svojih izkušnjah na info@ninamvseeno.org!

Vsa vsebina na spletni strani (razen slik) je pod licenco Creative Commons (CC BY 4.0). Prosto kopirajte, prilagajajte in razširjajte naprej.