Pregled izdelka

Palazzo
masleni keksi z mlečno čokolado
Biscotto
NAIKEG

22.7.2014 ob 19:35

SESTAVINE

sladkor, pšenična moka, kakavovo maslo, kakavova masa, posneto mleko v prahu, maslo, sladka sirotka v prahu, čista maslena maščoba, glukozni sirup, laktoza, emulgator: lecitini (sojini), sredstvi za vzhajanje: natrijev hidrogenkarbonat in dinatrijev difostat, sol, mleko v prahu, kislina: citronska kislina, aroma: rumenjak v prahu.
OPOMBE
Podatki v tabeli so informativne narave in se lahko vsak čas spremenijo, saj so pridobljeni na osnovi deklaracij izdelkov. Prikazani podatki se ne nanašajo na kakovost samih izdelkov, temveč le na vsebnost dodatkov v izdelkih.

Podprite naš projekt

Projekt Ni nam vseeno je naše darilo vam. Ustvarjamo ga s srcem, v želji, da najdete koristne informacije, ki bi vam lahko pomagale, da (p)ostanete zdravi. Vsak doniran znesek bo porabljen za dober namen.
Doniraj

Zaupajte nam svojo zgodbo!

Vam aditivi povzročajo probleme? Ste prepoznali povezavo med aditivi in vašimi simptomi? Pišite nam o svojih izkušnjah na info@ninamvseeno.org!

Vsa vsebina na spletni strani (razen slik) je pod licenco Creative Commons (CC BY 4.0). Prosto kopirajte, prilagajajte in razširjajte naprej.