Pregled izdelka

Schokokeks Minis (Choco Bistro)
hrustljavi keksi z mlečno čokolado
Biscotto
KLARAP

1.11.2014 ob 21:52

SESTAVINE

pšenična moka, sladkor, rastlinska maščoba, kakavovo maslo, kakavova masa, posneto mleko v prahu, glukozni sirup, sladka sirotka v prahu, čista maslena maščoba, maslo, jedilna sol, laktoza, sredstvo za vzhajanje: natrijev hidrogenkarbonat, emulgator: lecitini (sojini), naravna aroma masla, naravna aroma, naravna aroma vanilije z drugimi naravnimi aromami, kislina: citronska kislina, jajca v prahu.
OPOMBE
Podatki v tabeli so informativne narave in se lahko vsak čas spremenijo, saj so pridobljeni na osnovi deklaracij izdelkov. Prikazani podatki se ne nanašajo na kakovost samih izdelkov, temveč le na vsebnost dodatkov v izdelkih.

Podprite naš projekt

Projekt Ni nam vseeno je naše darilo vam. Ustvarjamo ga s srcem, v želji, da najdete koristne informacije, ki bi vam lahko pomagale, da (p)ostanete zdravi. Vsak doniran znesek bo porabljen za dober namen.
Doniraj

Zaupajte nam svojo zgodbo!

Vam aditivi povzročajo probleme? Ste prepoznali povezavo med aditivi in vašimi simptomi? Pišite nam o svojih izkušnjah na info@ninamvseeno.org!

Vsa vsebina na spletni strani (razen slik) je pod licenco Creative Commons (CC BY 4.0). Prosto kopirajte, prilagajajte in razširjajte naprej.