Pregled izdelka

Mulino Bianco Gran Cereale
žitne rezine s polnozrnato pšenico, mandlji in bučnimi semeni
Barilla Group
POLONAS

20.9.2015 ob 19:02

SESTAVINE

polnozrnata moka 20,4%, ovseni kosmiči 19%, topne prehranske vlaknine: oligofruktoza, hrustljavi žitni izdelek 9,2% (riževa moka, pšenični gluten, glukozni sirup, pšenični slad, jedilna sol, emulgator: sojin lecitin), glukozni sirup, mandlji 7,6%, bučna semena 7,6%, sirup invertnega sladkorja, nehidrogenirana palmina maščoba, sladkor, sredstvo za ohranjanje vlage: glicerol, emulgator: sojin lecitin. Izdelek lahko vsebuje sledi arašidov, drugih oreškov, mleka, jajc, in sezama.
OPOMBE
Podatki v tabeli so informativne narave in se lahko vsak čas spremenijo, saj so pridobljeni na osnovi deklaracij izdelkov. Prikazani podatki se ne nanašajo na kakovost samih izdelkov, temveč le na vsebnost dodatkov v izdelkih.

Podprite naš projekt

Projekt Ni nam vseeno je naše darilo vam. Ustvarjamo ga s srcem, v želji, da najdete koristne informacije, ki bi vam lahko pomagale, da (p)ostanete zdravi. Vsak doniran znesek bo porabljen za dober namen.
Doniraj
Vsa vsebina na spletni strani (razen slik) je pod licenco Creative Commons (CC BY 4.0). Prosto kopirajte, prilagajajte in razširjajte naprej.