Pregled izdelka

Kraš Napolitanke
/
Kraš
KLARAP

2.1.2015 ob 22:14

SESTAVINE

čokoladna krema (71%), sladkor, pšenična moka, deloma hidrogenirano rastlinsko olje (soja, palma, shea), manjmasten kakavov prah, polnomastna sojina moka, čokolada 1%, jedilna sol, sredstvo za uravnavanje kislosti: E500, aroma. Kakavovi deli najmanj 36,5%. Vsebuje gluten in sojo. Lahko vsebuje mleko in lešnike.
OPOMBE
Podatki v tabeli so informativne narave in se lahko vsak čas spremenijo, saj so pridobljeni na osnovi deklaracij izdelkov. Prikazani podatki se ne nanašajo na kakovost samih izdelkov, temveč le na vsebnost dodatkov v izdelkih.

Podprite naš projekt

Projekt Ni nam vseeno je naše darilo vam. Ustvarjamo ga s srcem, v želji, da najdete koristne informacije, ki bi vam lahko pomagale, da (p)ostanete zdravi. Vsak doniran znesek bo porabljen za dober namen.
Doniraj

Zaupajte nam svojo zgodbo!

Vam aditivi povzročajo probleme? Ste prepoznali povezavo med aditivi in vašimi simptomi? Pišite nam o svojih izkušnjah na info@ninamvseeno.org!

Vsa vsebina na spletni strani (razen slik) je pod licenco Creative Commons (CC BY 4.0). Prosto kopirajte, prilagajajte in razširjajte naprej.