Pregled izdelka

Leone Family Pikapoka
jagoda, čokolada, kakavov obliv
Incom
DAMJANK

6.7.2014 ob 20:02

SESTAVINE

rekonstituirano posneto mleko, sladkor, jagodni sok iz zgoščenega soka (10%), kokosovo olje, glukozni sirup, laktoza in mlečne beljakovine, manjmasten kakavov prah (1,3%), Emulgatorji: mono- in digliceridi maščobnih kislin, sojin lecitin; Stabilizatorji: gumi iz zrn rožičevca, guar gumi, palmino olje, Kislina: citronska kislina, zgoščeni sok rdeče pese, arome, barvila: anato, rastlinsko olje, ekstrakt karkume. Lahko vsebuje sledove lešnikov in arašidov.
OPOMBE
Podatki v tabeli so informativne narave in se lahko vsak čas spremenijo, saj so pridobljeni na osnovi deklaracij izdelkov. Prikazani podatki se ne nanašajo na kakovost samih izdelkov, temveč le na vsebnost dodatkov v izdelkih.

Podprite naš projekt

Projekt Ni nam vseeno je naše darilo vam. Ustvarjamo ga s srcem, v želji, da najdete koristne informacije, ki bi vam lahko pomagale, da (p)ostanete zdravi. Vsak doniran znesek bo porabljen za dober namen.
Doniraj

Zaupajte nam svojo zgodbo!

Vam aditivi povzročajo probleme? Ste prepoznali povezavo med aditivi in vašimi simptomi? Pišite nam o svojih izkušnjah na info@ninamvseeno.org!

Vsa vsebina na spletni strani (razen slik) je pod licenco Creative Commons (CC BY 4.0). Prosto kopirajte, prilagajajte in razširjajte naprej.