Pregled izdelka

Stork
jagoda-vanilija, 900 ml
Stork
JANAN

2.2.2019 ob 22:32

SESTAVINE

mleko 30%, voda, jagode 17,5%, sladkor, sladka smetana, posneto mleko v prahu 2,5%, sadni pripravek v prahu 2,5% (vlaknine, dekstroza, sadno meso opičjega kruhovca), dekstroza, glukozni sirup, pasta vanilija 1% (glukozni sirup, drobljena vanilija, arome, barvilo karoteni), pripravek v prahu (vlaknine, emulgator mono - in digliceridi maščobnih kislin, sredstvo za zgostitev guar gumi, gumi iz zrn rožičevca in natrijev alginat, dekstroza), maltodekstrin
OPOMBE
Podatki v tabeli so informativne narave in se lahko vsak čas spremenijo, saj so pridobljeni na osnovi deklaracij izdelkov. Prikazani podatki se ne nanašajo na kakovost samih izdelkov, temveč le na vsebnost dodatkov v izdelkih.

Podprite naš projekt

Projekt Ni nam vseeno je naše darilo vam. Ustvarjamo ga s srcem, v želji, da najdete koristne informacije, ki bi vam lahko pomagale, da (p)ostanete zdravi. Vsak doniran znesek bo porabljen za dober namen.
Doniraj
Vsa vsebina na spletni strani (razen slik) je pod licenco Creative Commons (CC BY 4.0). Prosto kopirajte, prilagajajte in razširjajte naprej.