Pregled izdelka

Spar Choco Flakes
kosmiči z okusom čokolade
Spar International
KLARAP

3.1.2015

SESTAVINE

pšenična moka 50%, sladkor, manj masten kakav v prahu 8%, pšenični škrob, glukozni sirup, kakavova masa, riževa moka, palmovo olje, emulgator: lecitini, aroma čokolade 0,4%, fruktoza, nikotinamid (niacin), D-alfa tokoferil acetat (vitamin E), kalcijev D pantotenat (pantotenska kislina), piridoksin hidroklorid (vitamin B6), riboflavin (vitamin B2), tiamin mono nitrat (vitamin B1), pteroilmonoglutaminska kislina (folna kislina), cianokobalamin (vitamin B12), železov pirofosfat. Lahko vsebuje sledove soje in mleka.
OPOMBE
Podatki v tabeli so informativne narave in se lahko vsak čas spremenijo, saj so pridobljeni na osnovi deklaracij izdelkov. Prikazani podatki se ne nanašajo na kakovost samih izdelkov, temveč le na vsebnost dodatkov v izdelkih.

Podprite naš projekt

Projekt Ni nam vseeno je naše darilo vam. Ustvarjamo ga s srcem, v želji, da najdete koristne informacije, ki bi vam lahko pomagale, da (p)ostanete zdravi. Vsak doniran znesek bo porabljen za dober namen.
Doniraj
Vsa vsebina na spletni strani (razen slik) je pod licenco Creative Commons (CC BY 4.0). Prosto kopirajte, prilagajajte in razširjajte naprej.