Pregled izdelka

Knusperone
muesli s čokolado in mandlji
De-Vau-Ge Gesundkostwerk
SIMONAK

21.11.2015 ob 18:01

SESTAVINE

polnozrnati ovseni kosmiči 68 %, čokolada 9 %(sladkor, kakavova masa, kakavovo maslo, emulgator: sončnični lecitin), mlečna čokolada 9 % (sladkor, kakavova masa, polno mleko v prahu, kakavovo maslo, emulgator: sončični lecitin), pšenična moka, mandlji 3 %, sladkor, manj masten kakavov prah 1 %, glukozni sirup, sončnično olje, sol, ekstrakt ječmenovega slada, cimet. Lahko vsebuje sledi arašidov, oreščkov in sezamovih semen.
OPOMBE
Podatki v tabeli so informativne narave in se lahko vsak čas spremenijo, saj so pridobljeni na osnovi deklaracij izdelkov. Prikazani podatki se ne nanašajo na kakovost samih izdelkov, temveč le na vsebnost dodatkov v izdelkih.

Podprite naš projekt

Projekt Ni nam vseeno je naše darilo vam. Ustvarjamo ga s srcem, v želji, da najdete koristne informacije, ki bi vam lahko pomagale, da (p)ostanete zdravi. Vsak doniran znesek bo porabljen za dober namen.
Doniraj

Zaupajte nam svojo zgodbo!

Vam aditivi povzročajo probleme? Ste prepoznali povezavo med aditivi in vašimi simptomi? Pišite nam o svojih izkušnjah na info@ninamvseeno.org!

Vsa vsebina na spletni strani (razen slik) je pod licenco Creative Commons (CC BY 4.0). Prosto kopirajte, prilagajajte in razširjajte naprej.