Pregled izdelka

MusliRiegel Heidelbeer-Joghurt
borovnica-jogurt
H. & J. BRÜGGEN
DESANKAG

20.11.2013 ob 10:17

SESTAVINE

ovseni polnozrnati kosmiči, glukozni-fruktozni sirup, žitni ekstrudat (pšenična moka, riževa moka,sladkor, dekstroza, pšenična in ječmenova sladna moka, sol), jogurtova-borovničeva maščobna glazura (sladkor, rastlinska maščoba, jogurt v prahu, sladka sirotka v prahu, borovnice v prahu, emulgator: lecitini sončnic, naravna aroma), koruzni kosmiči (koruza, sol, ječmenov slad), borovničev sadni pripravek (sladkor, glukozni sirup, borovnice, sredstvo za zgostitev: natrijev alginat), rastlinsko olje, zgoščeni jabolčni sok, maltodekstrin, sol.
OPOMBE
Podatki v tabeli so informativne narave in se lahko vsak čas spremenijo, saj so pridobljeni na osnovi deklaracij izdelkov. Prikazani podatki se ne nanašajo na kakovost samih izdelkov, temveč le na vsebnost dodatkov v izdelkih.

Podprite naš projekt

Projekt Ni nam vseeno je naše darilo vam. Ustvarjamo ga s srcem, v želji, da najdete koristne informacije, ki bi vam lahko pomagale, da (p)ostanete zdravi. Vsak doniran znesek bo porabljen za dober namen.
Doniraj

Zaupajte nam svojo zgodbo!

Vam aditivi povzročajo probleme? Ste prepoznali povezavo med aditivi in vašimi simptomi? Pišite nam o svojih izkušnjah na info@ninamvseeno.org!

Vsa vsebina na spletni strani (razen slik) je pod licenco Creative Commons (CC BY 4.0). Prosto kopirajte, prilagajajte in razširjajte naprej.