Pregled izdelka

Crownfield – Musli
oreščki-mandlji
Laurens Spethmann Holding
DESANKAG

20.11.2013 ob 10:20

SESTAVINE

sladilo: maltitol sirup, praženi žitni (ovseni kosmiči, pšenični kosmiči), pšenični in rženi krispiji (pšenična moka, ržena moka, moka ječmenovega slada), lešniki, koruzni kosmiči (koruza, jedilna sol, ekstrakt ječmenovega slada), rastlinska maščoba, stabilizator: glicerol, sesekljani in praženi mandlji, kokosovi kosmiči, pražena sezamova semena, naravna aroma, emulgatorji: citratni estri mono- in digliceridov maščobnih kislin, jedilna sol.
OPOMBE
Podatki v tabeli so informativne narave in se lahko vsak čas spremenijo, saj so pridobljeni na osnovi deklaracij izdelkov. Prikazani podatki se ne nanašajo na kakovost samih izdelkov, temveč le na vsebnost dodatkov v izdelkih.

Podprite naš projekt

Projekt Ni nam vseeno je naše darilo vam. Ustvarjamo ga s srcem, v želji, da najdete koristne informacije, ki bi vam lahko pomagale, da (p)ostanete zdravi. Vsak doniran znesek bo porabljen za dober namen.
Doniraj

Zaupajte nam svojo zgodbo!

Vam aditivi povzročajo probleme? Ste prepoznali povezavo med aditivi in vašimi simptomi? Pišite nam o svojih izkušnjah na info@ninamvseeno.org!

Vsa vsebina na spletni strani (razen slik) je pod licenco Creative Commons (CC BY 4.0). Prosto kopirajte, prilagajajte in razširjajte naprej.