Ekipa

JAN GAMS

Idejni vodja projekta, po izobrazbi organizator dela - informatik, že več kot 10 let vztrajno dela na ozaveščanju glede mnogih zdravstvenih in okoljskih problematik. V družbi si želi več skromnosti, odprtosti duha in kritičnosti do obstoječega ekonomskega sistema. Verjame, da lahko s skupnimi močmi ustvarimo boljši svet.

JANA NOVAK

Janova boljša polovica, diplomirala s področja okoljevarstva, obiskovala študij biologije, s svojo radovednostjo in obsežnim strokovnim znanjem pri projektu vestno soustvarja vsebine na vseh področjih. Oblikovala je tudi nov logotip, celostno grafično podobo, spletno stran ter infografiko o elektromagnetnih sevanjih.

MIŠA GAMS

Antropologinja vsakdanjega življenja, samostojna umetnica, občasno sodeluje pri projektu. Piše članke o prekarnem delu in razmerah delavcev v neoliberalnem kapitalizmu, kjer profit prevlada nad ljudmi. Piše recenzije ter izvaja performanse, s katerimi nastavlja ogledalo sodobni družbi.

IRENA RAZINGER

Po izobrazbi ekonomistka, po duši naravoljubka in ustvarjalka, občasno sodeluje pri organizaciji projekta. Organizira garažne razprodaje, z vsem srcem podpira kroženje dobrin, izdeluje naravno kozmetiko in se trudi, da živi karseda okolju prijazno.

LAURA

Z neutrudnim raziskovanjem kozmetičnih sestavin je pomembno prispevala k vključitvi področja kozmetike.

MONIKA

Sodelovala pri grafičnem oblikovanju, oblikovala infografiko o aditivih.

SONJA

Pomagala pri organizaciji in usmeritvah projekta.

OSTALI PROSTOVOLJCI

Hvala vsem, ki po svojih močeh kakorkoli sodelujete pri projektu. Hvala, ker vam ni vseeno!

Vsa vsebina na spletni strani (razen slik) je pod licenco Creative Commons (CC BY 4.0). Prosto kopirajte, prilagajajte in razširjajte naprej.